Bun Venit pe Colorina

Un cuvant de inceput!

Bun venit pe Colorina!

Colorina isi propune sa exprime si sa transmita culoare, valoare, iubire si speranta. Poti citi Colorina in multe feluri si imi place fiindca poate suna romantic, jucaus sau chiar dragut, in functie de cum pozitionezi accentul pe silabe. Mie imi place sa accentuez prima silaba, are un sunet elegant.

Nu stiu cat de departe voi ajunge cu acest proiect, sau cat de multe voi realiza cu el, insa am un entuziasm naucitor care ma impinge sa incep multe proiecte. Imi plac inceputurile si lucrurile noi.

Colorina va fi un proiect ce contine atat articole simple, personale si emotionale, cat si educationale, de tipul planselor de colorat pentru copii, cat si planse mai complexe cu articole video si tutoriale de pictura. Alteori va fi doar un blog de emotie si sentiment. De cele mai multe ori va fi un blog personal despre arta, moda, sanatate, cumva e un blog simplu si dragut de lifestyle.

Nu stiu ce va fi, insa aici incepe! 🙂

Sper sa ne vedem cat mai des si sa pornim pe un drum lung impreuna.

Multumesc tie, cititorul!
O zi frumoasa iti doresc!

Articole create 5

2 comentarii la „Un cuvant de inceput!

    1. Multumesc mult, Cristina. Stiu sigur ca o sa fie o placere, avand in vedere ca nu e primul meu blog. Insa de data asta e primul blog personal si despre ce imi place. Mult succes si tie! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus