Despre Mine

Despre mine - Colorina

Despre mine nu sunt atat de multe cuvinte de rostit. Eu sunt Colorina, si desi acesta nu este numele meu adevarat, bineinteles, voi ramane sub acest anonimat o vreme. Nu este ca si cum as avea de ce sa ma ascund, mai ales ca nu sunt o persoana care iese in evidenta, in mod normal. Dimpotriva, sunt genul de persoana pe care nu il observi niciodata. Sau cel putin asa stiu, de cand ma stiu. 😀

Am 31 de ani si sunt din Constanta, si mai detin inca un blog de creatie si pictura, chiar si un vlog. Iar daca acolo ma prezint cu numele, am preferat ca pentru acesta sa mentin anonimatul. Nu e dificil de aflat care sunt acele bloguri. Insa prefer ca in cadrul acestui blog sa imi prezint parerile si ideile, cat si personalitatea mea, mai mult decat cine ma prezint eu ca persoana in societate, cu CNP, nume si numar de telefon. 🙂
Imi place sa incep foarte multe lucruri. Sunt un fan inrait al proiectelor noi, inceputurilor, orice are un parfum de nou, ca un iz de primavar. Am o dificultate in a-mi mentine interestul pe acelasi drum pentru o perioada lunga de timp. Insa pentru a detine bloguri, e necesar sa fii concentrat pe ele pentru mult timp. Si, cumva, simt ca am reusit acest lucru cu primul blog, fiindca am ajuns sa postez articolul cu numarul 200. Nu stiu cum e pentru altii, dar pentru mie acest lucru e o mica victorie.

Imi place linistea, natura, imi plac excursiile si visez sa calatoresc pe tot globul. Sunt o mare gurmanda, mai ales mancarurile cat mai exotice, si cat mai variate. Cu toate astea am o afinitate pentru taieteii, noodles, galuste si cam tot ce e fainos.

Nu stiu cate as mai putea spune despre mine, insa pentru moment este de ajuns. Ne vom cunoaste pe parcurs, daca ai rabdare sa ramai.

Iti doresc o zi superba!

 

 

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus